هفتمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رئیس جمهور با مردم

به توافق خوب و عادلانه کاملاً باور داریم/نباید از شنیدن نظریات موافق و مخالف بترسیم / ارزش‌ها تغییرناپذیر اما روش‌ها تغییرپذیر است/ اعتراض و نقد با آشوب متفاوت است؛ دشمن انسجام ملی را هدف قرار داده

در تماس تلفنی گفتم که حتماً این موضوع پیگیری می‌شود که اگر قصوری باشد، حتماً پیگیری خواهد شد و خانواده آن مرحومه نیز گفتند که این تماس برای ما قوت قلب بود. همچنین در دولت و مجلس این موضوع پیگیری شد و پزشکی قانونی هم آن را پیگیری کرد. در این موضوع آنچه وظیفه مدیریتی ما در دولت است، این که آن را پیگیری کنیم و من هم به عنوان یک مسئول، قصدم در این قضیه شفافیت و اجرای عدالت است.
کد خبر: ۱۱۴۲۶۴۷
|
۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷ 28 September 2022
|
63920 بازدید
|

تابناک _ سیدابراهیم رئیسی در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با مردم درباره مسائل داخلی و سیاست خارجی کشور سخن گفت.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نخستین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی در سال دوم فعالیت دولت سیزدهم ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه ربیع‌الاول، گفت: خداوند را شاکرم برای دو رویداد بزرگ فرهنگی (اربعین حسینی) که ظرف ۱۰ روز گذشته اتفاق افتاد و در آن بیش از ۳.۵ میلیون نفر از عزیزان کشور ما و بیش از ۲۰ میلیون زائر امام حسین (ع) از کشور‌های مختلف به ساحت مقدس اباعبدالله (ع) عرض ارادت کردند.

* دولت وظیفه داشت سفرهای زیارتی را برای مردم تسهیل کند

وی افزود: همچنین در مشهد مقدس طبق گفته دوستان بیش از ۴.۵ میلیون نفر از سراسر کشور و جهان اسلام زائر امام رضا (ع) شدند که این هم اتفاق بزرگی بود، دولت نیز وظیفه داشت ضمن خدمت‌گزاری به مردم، این زیارت‌ها را برای مردم تسهیل کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در این زیارت‌ها میزبان خودِ مردم بودند، گفت: از کردستان عراق و مردم اهل‌سنت آنجا که انصافاً خوب از زوار پذیرایی کردند و عزیزان ما در همه شهر‌های عراق و همچنین مردم مشهد مقدس و مسیر مشهدالرضا که انصافاً آن‌ها نیز به خوبی از زائران امام رضا (ع) پذیرایی کردند و دولت نیز وظیفه داشت با همه ظرفیت در خدمت زائران و مهمانان امام حسین (ع) و امام رضا (ع) باشد، تشکر می‌کنم.


رئیسی ادامه داد: خداوند حاج قاسم سلیمانی را رحمت کند که گفت ما ملت امام حسین (ع) هستیم، این عشق به اهل بیت در 8 میلیون زائری که در این چند روز به کربلا و مشهد مقدس رفتند از رویدادهایی است که نمی‌توان به سادگی از آن گذشت. باید توجه شود تا آنچه به عنوان مشکلات در این زمینه وجود داشت و عزیزان ما احیاناً اذیت شدند در سال‌های آینده مرتفع شود.

* عضویت ایران در سازمان شانگهای، رویداد مهمی است

وی درباره سفرهای چند روز اخیر خود به سمرقند و نیویورک نیز، گفت: حضور در سمرقند برای شرکت در اجلاس شانگهای و هم حضور در نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، موضوعات مهمی در آنها مطرح شد که به برخی از آنها اشاره می‌کنم.

عضویت ایران در سازمان شانگهای مسئله و رویداد مهمی است؛ از نظر اقتصادی ما به زیرساخت‌های اقتصادی آسیا وصل شدیم. بخش قابل توجهی از جمعیت جهان در کشورهای عضو شانگهای وجود دارد و بخش مهمی از اقتصاد جهان نیز در این کشورهاست.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اتحادیه اورآسیا و کشورهای عضو شانگهای کشورهای قابل توجهی هستند، اظهار داشت: قاعدتاً ارتباط اقتصادی و تجاری با این کشورها و با این زیرساخـت‌ها حتماً می‌تواند به توسعه تجارت و اقتصاد ما کمک شایانی داشته باشد.

آیت‌الله رئیسی گفت: علاوه بر شرکت در اجلاس عمومی سازمان شانگهای که سران کشورهای آن حضور داشتند و اعلام رسمیت جمهوری اسلامی به عنوان عضو دائم این سازمان اعلام شد، دیدارهای دوجانبه‌ای داشتم که از جمله آن می‌توان به دیدار با رئیس‌جمهور چین اشاره کنم.

وی افزود: نکاتی که در دیدار با رئیس‌جمهور چین مطرح شد، تصمیم و اراده دو کشور برای اجرای برنامه 25 ساله مطرح شد و بر همکاری‌هایی در حوزه انرژی بین ایران و چین که همواره بوده و باید باز هم توسعه پیدا کند نیز تأکید شد.

رئیس‌جمهور اظهار کرد:‌ اراده دو کشور ایران و چین برای فعال شدن بیشتر تجارت بین دو کشور از جمله مسائل پولی و مالی وجود دارد و مشارکت چینی‌ها در طرح‌های مهم و اساسی مانند طرح‌های ریلی در کشور نیز به طور جدی مورد تأکید قرار گرفت.

* روابط تجاری ما با روسیه ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده است

وی با بیان اینکه از زمانی که به مسکو سفر کردم تا زمان اجلاس اجلاس شانگهای، روابط تجاری ما با روسیه ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد:‌ ما با روسیه‌ در حوزه‌های مختلفی کار می‌کنیم، مسیر و کریدور شمال به جنوب که کار مشترکی بین سرخس و چابهار است و دنبال می‌شود، حوزه‌های نفتی و انرژی مشترکی هم با روسیه انجام می‌دهیم، همچنین در حوزه‌های تجاری و اقتصادی و حوزه فضایی نیز بخشی از فعالیت‌های مشترک ما با روسیه است.

رئیسی در مورد همکاری‌های میان ایران و هند نیز بیان کرد: با هندی‌ها در چابهار و در سواحل مکران کارهایی دنبال می‌شود، در نشستی که با نخست‌وزیر هند داشتم، اراده جدی دو کشور بر این بود که همکاری‌ها ادامه پیدا کند و سرعت آن بیشتر شود تا بتوانیم در بهره‌برداری از این منطقه که نه تنها برای ایران، بلکه برای تمام منطقه زمینه توسعه خوبی ایجاد کند، راهگشا باشد.

وی با بیان اینکه در مجموع با تمامی کشورها از جمله کشورهای آسیای مرکزی مباحثی مطرح شد، افزود: در اولین سفری که به عنوان رئیس‌جمهور به شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان داشتم تا امروز روابط تجاری و اقتصادی ما با این کشور 5 تا 6 برابر در حوزه‌های مختلف افزایش پیدا کرده است و همکاری‌های مختلفی ما با کشورهای آسیای مرکزی داریم که همه اینها براساس سیاست همسایگی است که ما با همسایگان دنبال می‌کنیم و آنها نیز پذیرفته‌اند و اعتماد خوبی بین ما و کشورهای عضو شانگهای به وجود آمده و درصدد هستیم که این اعتماد را ارتقا ببخشیم.

* عمده بحث ما در دیدار با سران کشورها گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی بود

رئیس‌جمهور با بیان اینکه من با سران ده کشور منطقه دیدار داشتم، عنوان کرد: در تمامی این دیدارها عمده بحث ما گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی بود.

رئیسی گفت: امسال اولین سال حضوری مجمع عمومی سازمان ملل پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی بود و بنده باید صدای ملت ایران می‌بودم و مواضع سیاسی جمهوری اسلامی ایران و صدای مظلومیت و اقتدار ملت ایران را در نطق و بیانات و ارتباطات خودم مطرح می‌کردم.

وی افزود: در مجمع عمومی سازمان ملل متحد همچنین بر ضرورت اجتناب از سیاست‌های یکجانبه‌گرایی در عالم و ضرورت اجتناب از استانداردهای دوگانه در مسائلی همچون حقوق بشر، تروریست و هسته‌ای که غربی‌ها در آن استانداردهای دوگانه‌ای دارند، مطالبی بیان شد.

* مکرون قبول داشت که اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکردند

رئیسی گفت: در یونسکو هم سعی کردم به اسناد داخلی مثل سند بنیادین آموزش و پرورش در ایران توجه داشته باشم و نشان دهم که ضمن آمادگی برای تعامل با صاحبنظران در زمینه آموزش، خودمان هم سندهای داخلی و محور حرکت داریم.

وی افزود: در نشست با مسئولان مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشی آمریکا تلاش کردم علاوه بر بیان مواضعم اجازه نقد و بررسی مواضع جمهوری اسلامی از سوی این افراد را داده باشم و پاسخ آنان را هم دادم و یک فضای فکری آزاد را برای بررسی مواضع خودمان داشتیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه نشستی با رهبران ادیان و رؤسای جمهوری برخی کشورها و مقامات آنها داشتم در مورد دیدار با «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه، گفت: در جلسه با آقای مکرون اعلام کردم که توافق عادلانه و خوب قابل دستیابی است و ما آمادگی داریم که توافق خوب صورت بگیرد.

وی افزود: آمریکایی‌ها از این توافق خارج شدند و اروپایی‌ها نیز به تعهداتشان عمل نکردند و آقای مکرون نیز قبول داشت که اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکردند. گفتم این بار باید پایبندی به تعهدات را مبنا قرار دهیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: از طرفی مواضع ما به گونه ای بود که ایشان گفتند با آمریکایی ها و اروپایی ها صحبت و مواضعتان را مطرح می کنم و پاسخش را به شما خواهم داد. در این گفت و گوها بر تضمین هایی که به جمهوری اسلامی باید داده شود تاکید کردیم چراکه یک بار شاهد بودیم به تعهداتشان پایبند نبوده‌اند؛ با این حال یک بار دیگر خودمان را گرفتار کنیم؟ از طرف می گویند مذاکره کنیم از طرفی به شورای حکام قطعنامه می دهند که این مسائل با هم سازگار نیست.

رئیسی تصریح کرد: گفتم اروپا چقدر از آمریکا تبعیت می کند؟ برای ایشان در همین راستا مثالی زدم و گفتم کسی در فرانسه می گفت عمر ساختمانی که در آن زندگی می کنم از عمر آمریکا بیشتر است و گفتم شما با این قدمت چرا از آمریکایی ها پیروی می کنید؟ مسائل هسته ای، همکاری ها و مسائل دوجانبه نیز مطرح شد.

رئیس‌جمهور با اشاره به نشست با دبیر کل سازمان ملل گفت: وی بر ظرفیت‌های بالای جمهوری اسلامی ایران اعتراف و اذعان کرد از این ظرفیت می تواند در مسائل منطقه ای استفاده کند و ما هم بر همین مساله تاکید کردیم.

رئیسی افزود: به دبیر کل سازمان ملل گفتم که سعی کنید سازمان ملل، سازمان ملل باشد نه سازمان تحت تاثیر قدرت‌های بزرگ.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: در نشست با رئیس جمهور فرانسه موضوع حقوق بشر به صورت کلی بیان شد که به آقای مکرون موارد نقض حقوق بشر در غرب و اروپا و استانداردهای دوگانه آنان در موضوع حقوق بشر را مورد تاکید قرار دادم و گفتم چرا نسبت به این مسائل اعتراضی نمی شود.

* مسائل پادمانی باید حل وفصل شود

وی در مورد آخرین شرایط موضوعات هسته‌ای و مذاکرات در جریان سفر به نیویورک گفت: ایران در آخرین متنی که ارائه نموده،  تاکید کرده که باید تضمین اعتماد آور را دریافت کند. از نظر ما مسائل مطرح بین ایران و آژانس سیاسی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مسائل پادمانی باید حل وفصل شود تا چند روز دیگر با بهانه ای قطعنامه ای علیه جمهوری اسلامی صادر نشود، گفت: اصل مساله پادمان بهانه ای سیاسی است و این مساله را به آقای مکرون گفتم. حل و فصل مسائل پادمانی و رفع تحریم‌ها برای برخوردار شدن مردم ایران از منافع اقتصادی آن، دیگر خواسته‌ی ما در مذاکرات است.

رئیسی تشریح کرد: در تمام مذاکرات در اجلاس شانگهای و نیویورک متوجه شدیم میل زیادی برای همکاری با ایران وجود دارد مسئولان همه کشورهایی که با آنها دیدار داشتم، به کار با جمهوری اسلامی و افزایش مبادلات تجاری با ایران تاکید داشتند و برخلاف فضای تحریمی که علیه ایران وجود دارد مایلیم با ایران کار کنیم.

وی تصریح کرد: قصد تعامل با همه کشورها را داریم و شرق و غرب بودن آنها برای ما فرقی ندارد. زمینه برای کار زیاد است و فعالان اقتصادی باید از این فرصت استفاده کنند.


رئیس‌جمهور همچنین در خصوص بالا بردن تصویر شهید سلیمانی، گفت: نکته‌ای که می‌خواستم بگویم این بود که براساس صحبت های مقامات آمریکایی مؤسس داعش، آمریکایی‌ها بودند و قهرمان مبارزه با داعش و تروریسم حاج قاسم سلیمانی بود و این فرد به دست آمریکایی‌ها و رئیس جمهور سابق این کشور به شهادت رسید.

رئیسی افزود: می‌خواستم بگویم که به غلط مدعی حقوق بشر هستید و کسی که با تروریسم مبارزه کرد را به شهادت رساندید. دوم آنکه پیام مظلومیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران و حاج قاسم سلیمانی را برسانم و سوم هم پیگیری عادلانه عاملان این اقدام تروریستی را خواستار شدم؛ تروریسم دولتی رخ داده و کسی را که در کشور ثالث مهمان بوده، ترور کرده‌اند. اگر به این مساله رسیدگی نشود، بی عدالتی و ظلم در دنیا رواج پیدا خواهد کرد.

وی افزود: سال گذشته به دلیل کرونا، حضوری در اجلاس سازمان ملل متحد حضور نداشتم و به صورت وبیناری شرکت کردم و مواضع جمهوری اسلامی ایران بیان شد.

* فراخوان‌های منافقین هیچ تردیدی در من و همراهانم ایجاد نکرد

رئیس جمهور در واکنش به فراخوان منافقین برای تجمع مقابل سازمان ملل، گفت: این فراخوان‌ها هیچ تردیدی در من و همراهانم ایجاد نکرد. اتفاقا بعد از سخنرانی در مجمع عمومی به صورت پیاده به محل استقرار برگشتیم، معلوم شد که کارشان مثل همیشه بی اثر است. بحمدالله هیات جمهوری اسلامی توانست به همه اهداف مدنظر اعم از سخنرانی در سازمان ملل، دیدار های دو جانبه و دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا با موفقیت انجام شد.

* مسله خانم امینی همه را متاثر کرد

رئیس جمهور در مورد ماجرای مهسا امینی، اظهار داشت: زمانی که اولین خبر را در این مورد شنیدم در سمرقند بودم که به من خبر دادند این حادثه اتفاق افتاده؛ من همانجا با مسئولین تماس گرفتم و به وزیر کشور و بخش‌های دیگر گفتم که با حساسیت و به نحوی که مشکلی ایجاد نشود این موضوع را دنبال کنید.

وی ادامه داد: وقتی من که از سمرقند برگشتم خبر فوت ایشان را به من دادند؛ با خانواده ایشان تماس گرفتم و با آنها ابراز همدردی کردم و گفتم این خبر نه برای من بلکه برای هر ایرانی تأثربرانگیز بوده است. به خانواده خانم امینی گفتم که این موضوع را حتماً دنبال می‌کنم که اگر قصوری در این زمینه رخ داده باشد حتماً مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

رئیسی گفت: در این تماس تلفنی پدر مرحومه امینی و برادرشان به بنده ابراز محبت کردند و گفتند این تماس قوت قلبی برای ماست که بعداً نیز این را در گفت‌وگویی بیان کردند. این موضوع در دولت و مجلس پیگیری شد و پزشکیِ قانونی نیز کار را دنبال کرد و همچنان نیز پیگیری‌ها در حال انجام است.

رئیس جمهور بیان کرد: در ماجرای فوت این خانم که همه را متأثر کرد، وظیفه مدیریتی و انسانی ما این است که این موضوع را پیگیری کنیم و من هم به عنوان یک مسئول عرض می‌کنم قصد ما در این قضیه شفاف‌سازی و اجرای عدالت است.

* گفت‌و‌گو برای اصلاح روش‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد

رئیس جمهور گفت: پزشکی قانونی که یک سازمان حرفه‌ای است کار را انجام می‌دهد و نظرش را اعلام خواهد کرد و ما منتظر آن هستیم.

رئیسی با بیان اینکه تاکنون گزارش‌هایی از بخش‌های مختلف به صورت مقدماتی در این باره به ما ارسال شده است، عنوان کرد:‌ ما منتظر می‌مانیم تا نظر قطعی از ناحیه سازمان پزشکی قانونی اعلام شود.

وی با بیان اینکه ظرف این مدت با اظهارنظرهایی در رسانه‌ها و در فضای حقیقی و مجازی نسبت به روش اجرای قانون مطرح شده است، گفت: پیشنهادها، انتقادات و نظراتی هست؛ اما نگاه‌ها و نظرات و دیدگاه‌ها چه موافق و چه مخالف نباید از مطرح شدنش وحشت داشت.

رئیس جمهور ادامه داد: به نظر من اشکالی ندارد که افراد و دستگاه‌های نسبت به اجرای قانون نظرات مختلف داشته باشند. بیان دیدگاه‌ها در این رابطه می‌تواند به ارتقای کار کمک کند. مسئولین مربوطه باید نسبت به این دیدگاه‌ها توجه مثبت داشته باشند. البته این روشی که برای اجرای قانون وجود دارد 10-15 سال است در حال اجراست و برای این یکی دو سال اخیر نیست اما اشکالی ندارد که در این رابطه نظرات مختلف وجود دارد از آن در جهت بهتر شدن امور استفاده کرد.

رئیسی با اشاره به بیانات رهبر معظم رهبری درباره کرسی‌های آزاداندیشی و نظریه‌پردازی در دانشگاه و محافل علمی گفت: چه اشکالی دارد برای گفت‌وگو، نقد و حتی اعتراض نسبت به یک تصمیم مراکزی را قرار دهیم تا نسبت به برخی تصمیمات و روش‌ها اعتراض شود؟ معتقدم این قضیه به سلامت و ارتقای کار کمک جدی کند.

رئیس جمهور افزود: باید بهترین روش ها در اجرای قانون در نظر گرفته شود و زمینه بروز نظر مخالف را فراهم کنیم و دولت از این موضع دفاع می کند.

* خط قرمز جمهوری اسلامی جان و مال مردم است

وی افزود: مسئولین در حوزه‌های مختلف چه حوزه‌های تصمیم‌سازی چه حوزه‌های تصمیم‌گیری باید این قضیه برای خودشان به عنوان یک امر کمک‌کننده در اجرای باصلابت کار در نظر بگیرند. باید از این نقدها به عنوان یک زمینه برای اصلاح استفاده کرد.

رئیس جمهور تصریح کرد:‌ باید حدفاصل بین اعتراض و اغتشاش مشخص شود. امکان دارد یک اعتراض و سخن مخالفی وجود داشته باشد و هیچ اشکالی وجود ندارد و باید شنیده شود و شنیدن آن به اصلاح عمومی کمک می‌کند. کسانی که امروز مدافع امنیت کشور هستند از جمله پلیس و سپاه، شیرین‌ترین سرمایه خود یعنی جانشان را کف دست‌شان گذاشتند تا در کشور امنیت ایجاد شود. اینها جدا از مردم نیستند و جزو مردم هستند و حافظ امینت و جان و مال مردم هستند. تعرض به اینها قابل تحمل نیست؛ خط قرمز جمهوری اسلامی جان و مال مردم است.

* آمار اشتغال در برخی استان ها بسیار خوشحال کننده است

وی در بخش دیگری گفت، دولت شب و روز دارد برای حل مشکلات اقتصادی تلاش می کند. رفع مشکلات از مسائل محوری در دولت است. حل مشکلات حوزه آب، انرژی و رونق تولید از مسائل محوری دولت است.

رئیسی تصریح کرد: صدهزار عضو هیات علمی داریم. اعضای هیات علمی اتاق فکر دولت هستند و می توانند به دولت کمک کنند.

وی افزود: آمار اشتغال در برخی استان ها بسیار خوشحال کننده است، صدها واحد تولیدی دارد به چرخه می آید و شرکت های دانش بنیان را داریم به دستگاه های دولت نزدیک می کنیم، فضای کشور بحمدالله فضای تولید و کار است، دشمن هم همین را می بیند که فتنه گری می کند.

* کشوری که کودکان بومی خود را زنده به گور کرده، امروز مدافع حقوق بشر شده

رئیسی بیان کرد: کشوری که خود کودکان بومی آنجا را زنده به گور کرده، امروز مدافع حقوق بشر شده و مردم را به اغتشاش در خیابان دعوت می‌کند. کشوری که خود در ۲۸ هفته ۸۱ زن به دست پلیس آن کشته شده است و هیچکسی نسبت به این قضیه عارض نمی‌شود در این ماجرا‌ها مدعی شده است!

وی تاکید کرد: در آمریکا که از سال ۲۰۱۵ هر ساله بیش از هزار نفر در آن به دست پلیس کشته می‌شوند مدعی حقوق بشر و انسان شده است و عده‌ای را تحریک می‌کند تا امنیت مردم را به خاطر بیندازند.

وی ادامه داد: رسانه‌های آن‌ها امروز رسماً ایجاد ناامنی و اغتشاش و چگونگی ساخت مواد منفجره را تعلیم می‌دهند؛ در کجای دنیا می‌توان این قضیه را پذیرفت.


رئیس جمهور گفت: آنچه امروز برای ما خیلی مهم است، این که این دشمنان حدود ۴۳ سال در حال دشمنی با ما هستند و از همان ابتدای انقلاب گفتند؛ جمهوری اسلامی تا شش ماه دیگر نابود می‌شود، ولی هم‌اکنون حدود ۹۰ شش ماه از آغاز جمهوری اسلامی می‌گذرد و جمهوری اسلامی قدرتمندتر از همیشه باقی است.

* تحریم و آشوب را دو روی یک سکه می‌دانیم / مساله فوت مهسا امینی را برای سلب امنیت کشور بهانه کردند

رئیسی افزود: امروز جمهوری اسلامی حرف اول را در منطقه می‌زند و در جهان نیز همه معتقدند که در جایگاه عزت و اقتدار قرار دارد.

وی با بیان اینکه امروز ما تحریم و آشوب را دو روی یک سکه می‌دانیم، عنوان کرد: عده‌ای امروز می‌خواهند در کشور آشوب و اغتشاش ایجاد شود و فوت مرحومه مهسا امینی را برای سلب امنیت کشور بهانه کردند.

* باید با کسانی که فعالانه در اغتشاشات شرکت کردند برخورد قاطع شود

رئیسی خطاب به مردم بیان کرد: همه ما با هر سلیقه و نگاه سیاسی معتقدیم که باید مساله فوت خانم امینی به صورت شفاف روشن شود. امروز هم گفت‌وگو، هم نقد و هم اعتراض در کشور وجود دارد و باید به آن توجه شود و توجه به این مسائل به سلامت امور در کشور کمک می‌کند.

وی افزود: امروز ملت و فرهیختگان کشور ما خوب می‌دانند که دشمنان سعادت ملت ما را نمی‌خواهند و به دنبال ایجاد ناامنی در کشور ما هستند. امروز وظیفه ما این است مسائل را خوب بشناسیم و بدانیم دشمن به دنبال این است که پیشرفت در کشور وجود نداشته باشد. امروز کار با نشاط و پر امید در هر حوزه‌ای در کشور، دشمن را ناامید می‌کند.

رئیس جمهور گفت: کسانی که در این اغتشاشات ناامنی در جامعه ایجاد کردند و به جان و مال مردم صدمه زدند، باید به دست عدالت سپرده شوند و کسانی که آنها را تحریک کردند و در این عمل مباشرت داشتند نیز همین‌طور هستند. البته کسانی که تحت تأثیر قرار گرفتند و غافل بودند بحث‌ دیگری دارند؛ اما کسانی که به طور فعال در اغتشاشات شرکت کردند، باید با آنها به صورت قاطع برخورد شود و این امروز خواست مردم است.

وی افزود: بحمدالله امروز به برکت نام امام حسین (ع)، حضور مردم و خون شهدا این انقلاب اسلامی ریشه‌های محکمی دارد و اینگونه حرکات کوچکترین تزلزلی در مردم ایجاد نمی‌کند؛ اما ایجاد وحشت در دل زن و بچه مردم جرم است که بعضی آن را انجام می‌دهند و بعضی افراد را تحریک می‌کنند.

* ارزش‌ها قابل تغییر نیست اما روش‌ها قابل تغییر است

رئیسی با بیان اینکه ارزش‌ها تغییرناپذیر اما روش‌ها تغییرپذیر است، اظهار داشت: اعتراض و نقد با آشوب متفاوت است؛ دشمن انسجام ملی را هدف قرار داده است.

* مردم ضد انقلاب و دشمنان را ناکام گذاشتند

رئیس جمهور با بیان اینکه ضدانقلاب و دشمنان دلسوز ملت ایران نیستند، گفت: مردم در این قضیه ضد انقلاب و دشمنان را ناکام گذاشتند؛ آنها می‌خواستند در کشور بلوا ایجاد کنند، مانند فتنه‌هایی که قبلاً در تاریخ دیده‌ایم، یک روز انتخابات و روز دیگر مسائل دیگر بهانه می‌کنند.

وی افزود: کشوری سلاح‌ شیمیایی در اختیار صدام قرار داد و قسمت‌های کردنشین کشور ما را رژیم بعث با همان سلاح‌ها مورد هدف قرار داد؛ همان کشورها امروز رسانه‌های خودشان را برای ایجاد اغتشاش در کشور آماده می‌کنند.

* دشمن می‌خواهد مردم را مقابل مردم قرار دهد

رییس جمهور تاکید کرد: ‌آن چیزی که در جامعه به شدت نیازمندیم، وحدت و انسجام ملی است زیرا دشمن انسجام ملی ما را هدف قرار داده و می‌خواهد فوتبالیست را در مقابل فوتبالیست، دانشجو را در مقابل دانشجو، کاسب را در مقابل کاسب، این روستا را در مقابل آن روستا، این شهر را در مقابل آن شهر قرار دهد.

آیت الله رییسی با تاکید براینکه ترفند دشمن ایجاد اختلاف و به هم زدن انسجام ملی است، افزود: امروز همه مردم ایران آگاه هستند که مهمترین مساله راهبردی ما حفظ انسجام ملی و وحدت ملی است و به هیچ عنوان نباید به دشمن اجازه داد که انسجام و وحدت ملی ما را مخدوش کنند.

رییس جمهور ادامه داد: اینکه بخواهند یکی را تحریک کنند، هنرمند را در مقابل هنرمند قرار دهند، یک رسانه را در مقابل یک رسانه قرار دهند، یک فوتبالیست را در مقابل فوتبالیست قرار دهند، یک دانشجو را در مقابل یک طلبه قرار دهند، یک طلبه را در مقابل یک دانشجو قرار دهند. این ترفند دشمن از قدیم هم بوده و امروز می‌خواهند این کار را بکنند.

آیت الله رییسی افزود: می‌خواهند درون خانواده‌ها ایجاد اختلاف کرده و در مجموعه سازمانها و ادارات این اختلاف را ایجاد کنند. ما باید به هوش باشیم که الحمدالله همه ملت ما در این قضیه آگاه هستند.

وی ضمن قدردانی از مردم برای حضور در اجتماعات میلیونی در شهرها و روستاهای مختلف اظهار داشت: حضور مردم، بسیار خیره‌کننده و عجیب بود که باید خداوند متعال را شاکر بود و باید از مردم بابت آگاهی و این حضور سپاسگزاری کرد.

* امروز انسجام و وحدت ملی از مسائل بسیار مهم و پایه‌ای کشور است

رییس جمهور با بیان اینکه امروز انسجام ملی برای ما مهم است، گفت: انسجام در دانشگاه، انسجام در حوزه، انسجام در مدارس، انسجام در بازار، انسجام در همه قشرها و در همه حوزه‌ها؛ از مسائل مهم ما، ایجاد و حفظ این انسجام و وحدت ملی است و دشمن دقیقا این وحدت و انسجام ملی را هدف قرار داده است.

آیت الله رئیسی ادامه داد: بعضی از کشته سازی‌هایی که دشمن انجام می دهد در راستای به هم زدن این وحدت و انسجام ملی است بنابراین امروز مسئله انسجام و وحدت ملی از مسائل بسیار مهم و پایه‌ای کشور است که باید بر آن تاکید کرد تا دشمن مثل همیشه ناکام باشد.

* شرکت‌های دانش‌بنیان را به همه دستگاههای کشور نزدیک می‌کنیم

وی گفت: کار در عرصه‌های مختلف بویژه با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان میدان محور فعالیت های دولت است. ما شرکت‌های دانش‌بنیان را به همه دستگاههای کشور نزدیک می‌کنیم تا با هم کار کنند یعنی شرکت دانش بنیان با معدن، صنعت، کشاورزی کار کند و کنار سفره مردم بیاید.

آیت الله رییسی فضای کشور را فضای کار و تلاش و فعالیت و تولید توصیف کرد و گفت: دشمن هم این را می‌بیند و می‌بیند ما به دشمنی‌های او توجه نداریم و کارمان را می‌کنیم، فتنه‌گری می‌کند و می‌خواهد کشور را دچار اختلال کند که این کار نخواهد شد.

رئیس جمهور تاکید کرد: مردم مصمم هستند با تکیه بر ارزش های اسلامی کارشان را تا آنجا که بدانند امروز استقلال کشور در حوزه‌های مختلفی تامین شده، ادامه دهند و دشمن را ناامید کنند.

وی ادامه داد: هر کس، هر کاری، هر سخنی، هر قلمی در جهت ایجاد امید در مردم حرکت و تلاش کند، بداند در جهت راهبرد نظام و انقلاب و جمهوری اسلامی است. هر کسی بداند یا نداند، بخواهد یا نخواهد گامی بردارد، قلمی بزند و یا سخنی در جهت ناامید کردن و ایجاد یأس در مردم بگوید، بداند در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.

رئیسی اظهار داشت: امروز کشور ما در عرصه‌های مختلف نشان داده که دشمن را ناکام گذاشته و انشاءالله این حرکت عظیمی که در کشور هست به حول و قوه الهی به رغم خواست دشمن کشور را به پیش می‌برد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲۲
در انتظار بررسی: ۳۷
انتشار یافته: ۱۹۲
ناشناس
|
Turkey
|
۲۲:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
اجرای رای1553دیوان عدالت اداری رافراموش کردند مع الاسف رای معطل مانده درسازمان برنامه وبودجه که نماینگان مجلس باتوقیع ریاست وتاکیدسه معاون مجریه وکمیسیون اصل 90اجرای آنرا فورادرخواست نموده اند ولی سازمان بودجه پاسخگونیست واعدالتا وا....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
رئیسی آیت الله نیست!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
ناشناس جان ایشان آیت الله هست تازه دکتر هم هست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
آیا ایشان دکتر هم نیست ؟؟؟؟

یعنی دیپلمه هم نیست ؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
آیت اله شدن ماده و تبصره نداره


شما هم از فردا بهت میگم آیت اله


مهم قلب انسانهاست که باخداست


التماس تفکر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
13:49
مهم عدم سواد امثال شماهاست.
وگرنه شما هیچوقت نمیتونی معیار این باشی که قلب کی با خدا هست یا نه.
امثال شما همینجوری متعصبانه رای دادین که الان اوضاع این شده استاد. هیچوقت هم نمی خواهید بفهمید و همیشه اصرار به درستی اشتباه تفکر خود دارید.
بعد هم یک جمله کلیشه یاد گرفتین التماس تفکر.
بقول حافظ:
نه هر که سر بتراشد قلندری دادند
نه هر که کله کج نهاد و تند نشست کلاهداری و آیین سروری داند و...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
ایشان هم آیت الله هست و هم دکتر هستند و هم شش کلاس بیشتر سواد ندارند!!!! این معادله حوزوی را حل کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
چطور میخواهید مبادله مالی انجام بدید ؟!
چین هم پولتان را نمی دهد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
چین؟!!!!!!!!!!!!!!!!! یادتان نیست دوران جنگ چه بازی با ایران کرد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
با اون چمدونایی بود که تو نیویورک بار کامیون زدن با اونا رد !!وبدل می کنن
ناشناس
|
New Zealand
|
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
وصل شدیم ها ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
شاعر ایرانی فردوسی:
بزرگی سراسر به گفتار نیست
دو صد گفته چون نیم کردار نیست

راستی از قیمت های شهریور 1401 که قرار بود به قیمت های شهریور 1400 برگرده چه خبر؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
باش تا صبح دولتت بدمد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
امروز ۷ مهر ماه ۱۴۰۱ است

ما به نرخ های ۷ شهریور ۱۴۰۱ هم قانع هستیم !!!؟

شهریور ۱۴۰۰ پیشکش قدمشان !!!؟

فقط ظرف ۴ روز گذشته ران و سینه مرغ ۳۰ درصد

گرانتر شده است از ۷۰ تومن شده ۱۰۰ تومن !!؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
حتما تقصیر روحانیه لابد!!!
ده سال دیگه هم همه چیزتقصیر روحانیه.
قدیم ها که روحانی نبود می گفتن تقصیر آمریکاست.
هر روز مقصرین بیشتر می شوند!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
می‌شه بفرمایید کدوم زیرساخت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
چرت و پرت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
یک اتفاقی عظیم سوم هم افتاد و این گران شدن تخم مرغ و مرغ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
درود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
صدای مردم را نشنیده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
تموم شد انقلاب جنسیتون؟ خیلی تاثیرگذار بود... کمتر شیرموز بخورید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
ظاهرا تو‌ با تاثیر شیر وموز بیشتر آشنایی تا دیگران !! ذهن بیمار همیشه اون چیزی رو‌ به زبون میاره که بیشتر از همه باهاش درگیره !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
آخیش وصل شد کدوم گشایش اقتصادی چیزی ارزون شد ؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟